Binnenhuisarchitect of Interieurarchitect?

Interieurontwerper, binnenhuisarchitect of interieurarchitect. Wat is het verschil?

Eigenlijk is er geen verschil tussen een binnenhuisarchitect of interieurarchitect. In de volksmond gebruikt men voornamelijk het woord binnenhuisarchitect, maar eigenlijk is het officieel Interieurarchitect. Het vak houdt namelijk niet op bij de binnenkant van een woonhuis. De meeste interieurarchitecten ontwerpen namelijk kantoorgebouwen, openbare gebouwen winkels of overheidsgebouwen.

Een interieurarchitect is een specialist

Een specialist in het ontwerpen van interieurs. Zijn vak is om jouw ideeën en plannen om te vormen tot een concreet ontwerp.

Een interieurarchitect brengt je wensen in kaart. Dan tovert hij die om in een verrassend ontwerp dat perfect bij jou als opdrachtgever aansluit. Daarnaast helpt een interieurarchitect je bij de realisatie. Hij behartigt jouw belangen als opdrachtgever, waarbij hij zorgt dat de ontwerpfilosofie in tact blijft.

Samen met jou komt een interieurarchitect tot een sterk ontwerp dat binnen jouw budget te realiseren is.

Verschil Interieurontwerper en Interieurarchitect

Het verschil met een interieurontwerper is dat de interieurarchitect ingeschreven is bij het architectenregister. Daarmee weet u zeker dat u te maken heeft met een professional die een erkende opleiding tot interieurarchitect afgerond heeft.

Interior Issues is ingeschreven bij het architectenregister onder nummer 4.080601.001, tnv. Sven van Buuren.

Ga je bouwen, verbouwen of verhuizen?

Vul hieronder je naam en e-mail adres in en wij mailen je het gratis (ver)bouwen in 4 stappen handboek.

__CONFIG_optin__{"optin":3295,"color":"orange","size":"vertical","text":"DOWNLOAD NU","layout":"vertical"}__CONFIG_optin__

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page