Privacy Policy

Privacybeleid van Masters of Interior Design

https://www.interior-issues.nl

Over ons privacybeleid

Masters of Interior Design geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Masters of Interior Design. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 22/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Email en mailinglijsten

MailChimp

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Gmail

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Gmail. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Gmail heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Payment Processors

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen via onze website maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Facturatie en boekhouden

FactuurSturen

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van FactuurSturen. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. FactuurSturen is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. FactuurSturen gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Masters of Interior Design op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid

kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Masters of Interior Design. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook Pixel

Wij gebruiken de Facebook Pixel, aangeboden door het Amerikaanse bedrijf Facebook. Zo kan het gedrag van gebruikers worden gevolgd nadat deze op een Facebook-advertentie op de website van de aanbieder heeft geklikt. Deze werkwijze heeft als doel de effectiviteit van Facebook-advertenties voor statistische doeleinden en marktonderzoek in kaart te brengen en kan bijdragen aan de optimalisatie van toekomstige reclames. De verzamelde data zijn anoniem voor ons en geven dus geen inzicht in de identiteit van de gebruiker. De gegevens worden echter door Facebook opgeslagen en verwerkt zodat verbinding met het actuele gebruikersprofiel mogelijk is en Facebook de gegevens voor eigen advertentiedoeleinden kan gebruiken, conform de Facebook- gegevensrichtlijn (https://www.facebook.com/about/privacy/). U kunt het Facebook en zijn partners mogelijk maken advertenties op en buiten Facebook te tonen. Hiervoor kan het zijn dat er een cookie op uw apparaat wordt opgeslagen. Toestemming verlenen voor het gebruiken van bezoekersactie-pixels mag enkel worden gedaan door gebruikers ouder dan 13 jaar. Als je jonger bent, vragen wij je wettelijke vertegenwoordiger om toestemming. Klik hier indien je je toestemming wilt terugtrekken: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Gebruik van YouTube

Op de website van Masters of Interior Design zijn functies van YouTube voor het tonen en weergave van video's geïntegreerd. Deze functies worden aangeboden door het Amerikaanse bedrijf YouTube. Verdere informatie is te vinden in de databeveiligingsrichtlijnen van YouTube.

Hierbij wordt de uitgebreide databeveiligingsmodus gebruikt die na de providerverklaring gebruikersinformatie opslaat bij de eerste weergave van een video. Wanneer de weergave van embedded Youtube video's wordt gestart, dan zet Youtube cookies in om informatie over het gebruikersgedrag te verzamelen. Notities van Youtube hierover hebben als onder andere ten doel videostatistieken samen te stellen die de gebruikersvriendelijkheid verbeteren en om misbruik tegen gaan.

Meer details over het gebruik van cookies bij YouTube vindt de gebruiker in de databeveiligingsverklaring van YouTube, zie: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens

Masters of Interior Design
Lange Nieuwstraat 145
3111AG Schiedam Nederland

T (030) 320-0309
E info@mastersofinteriordesign.com

CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Plan je verbouwing!
Verbouwen is intensief en complex. Wij hebben al onze ervaring samengevoegd in een stapsgewijze handleiding. Zo kun zonder zorgen je verbouwing voorbereiden.
  • In 4 stappen van idee tot resultaat
  • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
  • Uitgebreid handboek
  • Inclusief gratis Bonusmateriaal
  • Wees de aannemer de baas
  • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
  • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.
Wacht even!
Download nu zonder risico het GRATIS (ver)Bouwhandboek! Of je nu opnieuw inricht, verhuist, verbouwt, nieuwbouwt... Dit boek is een must-have en bovendien helemaal gratis!
Je gegevens zijn veilig: Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht.
Je ontvangt geen reclame van derden.
Plan je verbouwing!
Verbouwen is intensief en complex. Wij hebben al onze ervaring samengevoegd in een stapsgewijze handleiding. Zo kun zonder zorgen je verbouwing voorbereiden.
  • In 4 stappen van idee tot resultaat
  • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
  • Uitgebreid handboek
  • Inclusief gratis Bonusmateriaal
  • Wees de aannemer de baas
  • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
  • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.
Vervelende pop-up?
Hopelijk maar een klein beetje. Nog vervelender is het wanneer je gaat verbouwen of opnieuw inrichten zonder ons GRATIS handboek.
Je krijgt:
  • In 4 stappen van idee tot resultaat
  • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
  • Uitgebreid handboek
  • Inclusief gratis Bonusmateriaal
  • Wees de aannemer de baas
  • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
  • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.
Terug van weggeweest?
Je krijgt deze melding omdat je minimaal 60 seconden op deze pagina bent. Big Brother is watching you...
 
En ik hoop natuurlijk dat dat komt doordat je aandachtig aan het lezen bent.
Er staat namelijk een handboek met nog meer leesvoer voor je klaar:
  • In 4 stappen van idee tot resultaat
  • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
  • Uitgebreid handboek
  • Inclusief gratis Bonusmateriaal
  • Wees de aannemer de baas
  • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
  • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.