juli 23

Interieurontwerp complete verbouwing

0  comments

Midden in de weilanden bij Wijk bij Duurstede, vlak aan de Kromme Rijn, staat het nog niet zo oude vrijstaande landhuis van Nicole en Wouter. Het huis is compleet verbouwd en uitgebreid om aan de wensen van de eigenaars te voldoen.

Het huis is landelijk gelegen. De tuin kijkt uit over de Kromme Rijn, de weilanden en daarachter de Utrechtse Heuvelrug. Prachtig. Vanuit alle hoeken van het huis kun je genieten van het uitzicht.

Er is daarom bewust gekozen voor pure materialen, zodat het interieur mooi aansluit bij de omgeving. Dat betekent natuurlijke materialen met een ruwe uitstraling, maar toch ook een strakke vormgeving. Je vindt er grof massief eikenhout naast strakke vloertegels.interieurontwerp-verbouwing-landhuis1

Centraal in het huis staat de grote open woonkeuken met een ruim kookeiland. Daar schuiven de kinderen aan wanneer ze uit school komen. Het is ook de perfecte plek om gezellig na te borrelen of met vrienden te koken.

Omdat alle hoofdvertrekken in open verbinding staan, ontstaat er een vloeiende lijn door het hele huis. Door de vorm van het huis blijft iedere ruimte toch geborgen aanvoelen.

De royale woonkamer is gesitueerd om de houthaard op een hoek. Daarnaast een kolom waarin al het hout voor de kachel opgeborgen kan worden. Deze hele hoek is door de aannemer naar het ontwerp op maat gemaakt.

In de hal is de oude trap intact gebleven. Wel helemaal opgeknapt natuurlijk, met een nieuwe glazen balustrade. Vóór de trap zijn twee vrijstaande kolommen gekomen om de ruimte onder de trap uit het zicht te houden.

Ook de badkamer en de hoofdslaapkamer zijn door Interior Issues ontworpen.modern-landelijke-keuken



You may also like

Tips voor een donker huis lichter te maken

Alles wat je wilt weten over verlichting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}