juni 29

Rustig vergaderen kantoor aan huis

0  comments

Voor een bedrijf dat intensief met China werkt heb ik voor een kantoor aan huis de vergaderruimte ontworpen. In het midden van de ruimte staat een grote donker houten Artifort vergadertafel met een stalen frame. De Vitra stoelen zijn in dezelfde grijstint als het stalen tafelonderstel.


De kleuren, vormen en materialen hebben vaak Chinese symbolische betekenissen. Ook in het rode schilderij boven het grote eikenhouten wandmeubel zijn verschillende elementen te vinden. Verbinden, samen, afstand en reizen zijn thema’s die terug komen in het Chineesrode werk.

De grote ronde lamp boven de vergadertafel verenigt iedereen in een warme actieve oranje sfeer. Omdat de vergaderruimte in een oude schuur op de begane grond is gesitueerd, is het eenvoudig naar buiten te stappen en even te pauzeren in de tuin van het kantoor aan huis.

Voor het bergmeubel aan de wand hebben we gebruik gemaakt van de IKEA keukenbovenkasten. Zo werd een leuke besparing gerealiseerd zodat de eye-catching vergadertafel ook binnen het budget paste. Leuk detail: Achter de zwevende bovenkasten zit het verwarmingssysteem uit het zicht weggewerkt.

Verbouw met Interior Issues ook (een deel van) die ongebruikte garage om tot kantoor aan huis.You may also like

Tips voor een donker huis lichter te maken

Alles wat je wilt weten over verlichting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}