Zij gingen je voor

Ongedwongen!

We hebben een informatief gesprek gehad met Sven van Interior Issues waarbij hij ons heeft geholpen ‘out of the box’ te denken en is hij met goede simpele oplossingen gekomen die we zeker gaan uitvoeren! Sven weet op een ongedwongen wijze goede ideeën aan te dragen en is een prettige gesprekspartner.

Lara van den Bergh
Ulvenhout

Service Minded!

Badkamer op maat AmsterdamOndanks een klein oppervlak in het hartje van Amsterdam heeft Sven de ruimte met zijn ontwerp optimaal weten te benutten. Naast een vakkundig ontwerp tegelijkertijd ook een draaiboek voor de aannemer (van a tot z).

Last but not least, Sven is enorm service minded en in staat je wensen te vertalen in het gewenste ontwerp.

Unknown-1-1

Unknown-3

Paul Smit
Amsterdam

Goede oplossingen tijdens de Scan, dus kiezen we voor een totaalplan

Wij hebben een Interieur Scan laten maken door Sven van Buuren omdat wij tegen problemen aan liepen om ons huis goed ingericht te krijgen.
In gezamenlijkheid hebben we de “interieur issues” besproken en daar heeft Sven goede oplossingen voor geopperd.
Dit alles heeft er toe geleid dat wij een totaalplan door Sven laten uitwerken om de goede ideeën om te zetten naar een totaalplan.
We hebben zijn werkwijze tot nu toe als zeer prettig en onderhoudend ervaren. We zijn zeer benieuwd naar de totale uitwerking.

Evert en Joke

Expat Interior Scan The Hague

Sven, during the “Scan” identified clearly what my expectations were concerningthe renovation of my apartement.
I appreciated that during the appointment, he came up with new ideas that would fit to my style and to the layout of the flat.

Aubry Yann took the Interior Issues Expat Scan.

Aubry Yann
The Hague

Verhuisd in je eigen huis

Sven heeft een ontwerp gemaakt voor een complete make-over van ons huis.

Hij is zowel creatief als flexibel, luisterde goed naar onze wensen en wist ook onze leefsituatie (druk gezin met kids) goed te combineren met design en een strakke uitstraling.

IMG_1593Het resultaat is echt boven verwachting geworden. Ineens lijkt ons (voorheen overvolle) huis twee keer zo groot, is er rust en ruimte en komen bestaande spullen veel beter uit

Ook Sven’s bereidheid om mee te blijven denken na het afleveren van het ontwerp (bv. over verlichting) hebben we zeer gewaardeerd. Samenwerking met Sven als je op andere ideeen wil komen voor je bestaande huis kunnen wij van harte aanbevelen.

We voelen ons of we verhuisd zijn!

Fam. Luttikhuizen
Utrecht

Interior Issues Scan

Onlangs eerste afspraak met Sven gehad. Hij kwam met een aantal verrassende ideeën voor onze woonruimte. We kijken dan ook uit naar het vervolg!

Gert-Jan Bruinsma

Creatieve oplossingen woonkamer en speelkamer

Wij wilden o.a. graag ruimte voor een speelkamer realiseren en een andere keuken. Sven heeft ons daarbij uitstekend geholpen.

nieuwbouw-interieur-indelingHij heeft 3 schetsen gemaakt waarbij er gekeken is wat er binnen ’de bestaande muren’ te realiseren zou zijn maar ook wat het effect zou zijn als we zouden gaan uitbouwen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om niet uit te bouwen maar e.e.a te realiseren binnen de bestaande muren.

Niet alleen kwam Sven met zeer creatieve en verrassende ideeën, ook is hij enorm betrokken. Aanpassen van de tekening op onderdelen in het proces, geen enkel probleem. Hij heeft een zeer compleet plaatje opgeleverd; van lichtplan en kleurenplan tot tekeningen van kasten op maat, tekening van een keuken en productadvies.

Kernwoorden voor Sven zijn: betrokken, creatief, inlevend, betrouwbaar en sympathiek. Wij zijn echt ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat en bevelen Sven van harte aan.

fam. Kok
Nieuwegein

Interieuradvies van Sven

Zo’n week geleden een Interieuradvies van Sven gehad. Dat was een zeer positieve ervaring. Sven luistert goed en probeert je niet te bestoken met onuitvoerbare ideeën. In plaats daarvan gaat hij grondig op zoek naar je eigen stijl en komt met verrassende suggesties die binnen die stijl passen. Een aanrader!

Michel Taal
Amsterdam

Goede interieuradviezen

Vandaag hele goede adviezen gehad van Sven om met een paar kleine veranderingen onze interieuruitdagingen op te lossen. Praktisch, inzichtelijk en erg inspirerend. Sven is vakkundig, creatief. Bovendien erg symphatiek. Een aanrader voor iedereen die met interieuruitdagingen zit.

Ronald
Aalsmeer

Bijna alles hebben wij 1 op 1 gerealiseerd

Als tweede bewoners van het huis hebben we in eerste instantie weinig veranderd aan onze woning. Na een aantal jaar wilden we er echter meer ONS huis van maken en hadden we een duidelijk beeld welke ruimte we waarvoor wilden gebruiken.

Hoe deze praktisch in te richten en er sfeer aan toe te voegen was de opdracht die we aan Sven meegaven. Hij kwam met goede ideeën en suggesties.

Bijna alles hebben wij 1 op 1 gerealiseerd. Hij wist de juiste items te vinden voor ons interieur en werkt samen met professionele vaklui die zijn ideeën uitwerken tot echte en mooi meubelstukken. Erg blij zijn wij met de kelim, de lamparmaturen, de op maat gemaakte eethoek en bureau en natuurlijk de eettafelstoelen.Vloerkleed-Kelim-blauw

Sven luistert goed en wist onze ideeën goed en creatief te vertalen, zijn juiste connecties en prijsstelling completeren zijn dienstverlening.

Woonkamer met zeeblauwe Kelim via Interior Issues

Sietske Bijkern
Vleuten

Sven is een kei in het vertalen van eisen, wensen en problemen in originele én compacte oplossingen.

Tel daarbij op de kleuradviezen (wat was het eng om te besluiten: alle muren en plafonds in grijs maar wat is het chique geworden) én het interieurontwerp (een paar lampen hier, nog wat tapijten daar) en je scoort gegarandeerd oh’s en ah’s van je visite.

En last but not least: zijn aftersales-service verdient een 10!render-1

Jeanne Bogers
Utrecht

Interieuradvies

Sven is een zeer meedenkende en creatieve geest, vergezeld van prettige sociale vaardigheden. Hij neemt de wensen van de klant goed in ogenschouw, waarbij hij in staat is zich te verplaatsen in de situatie van de klant en daardoor de wensen met expertise kan aanvullen/verdiepen. Hierbij wordt tevens beseft dat ideeën ook betaalbaar moeten blijven.
Dit doet hij door te kijken waar gebruik gemaakt kan worden van reeds bestaande concepten icm eigen originele aanvullingen.
Adviseert goede websites om ook zelf aan de slag te kunnen. Al met al een goede 1e stap en toevoeging bij de (ver)bouw van een woning.

Fam. Dantuma
Rotterdam

Pro-actief en zeer tevreden

Plan Stiphout v1 (iMac's conflicted copy 2012-09-29)Voor het realiseren van de uitbouw van ons huis en het betrekken van de garage bij het woongedeelte zijn we bij Sven terechtgekomen. In een aantal gesprekken zijn we van grove indelingen doelgericht naar het uiteindelijke ontwerp gaan werken. Hierbij laat Sven voldoende ruimte over voor eigen ideeen maar ook kan overtuigen waar nodig. In dit hele proces neemt hij een pro-actieve houding aan en snelheid in het proces is goed waardoor de vaart erin blijft. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke ontwerp en verloop van het proces.

Met het Interior Issues ontwerptraject hebben Edward en Wendy de uitbouw met daarin de woonkeuken van tevoren goed kunnen bekijken.

 

Wendy en Edward
Rotterdam

Een geheel andere woonkamer hebt waarbij het nog steeds jouw thuis is

We waren al langere tijd van plan om onze woonkamer te veranderen. We wisten niet goed hoe we dat zouden doen. Kleuren, inrichting, ruimte creëren enz. toch lastig om daar uit te komen.

Gelukkig zijn we in contact met Sven gekomen via de site van Interior Issues. Sven heeft ons zeer goed geholpen. Hij reageerde zeer snel en we hadden dan ook al snel een afspraak bij ons thuis.

Daar, waar wij dachten er niet uit te komen, luisterde Sven goed en hielp ons met zeer veel goede tips. Door met hem te praten en te overleggen hebben we duidelijk gekregen wat we wel of niet kunnen doen. Sven is creatief en luistert goed naar onze wensen. Hij heeft alle opmerkingen na dit bezoek verwerkt en ons toegezonden.

We zijn direct aan de slag gegaan om dit, voor zover dit op korte termijn lukt, uit te voeren. Het mooie van Sven is dat je na zijn bezoek een geheel andere woonkamer hebt waarbij het nog steeds jouw thuis is.

Corien en Jeroen
Houten

Interior Issues Scan

Ik wou je even laten weten dat we je advies zeer op prijs hebben gesteld! De muur van de gang en de muur van de open haard zijn inmiddels in de door jou aangegeven kleur geverfd en het is prachtig geworden! We hebben het gesprek (en het rapport) als zeer helpend ervaren in ons denkproces! Je hebt leuke ideeën en je kunt het ook ‘klein’ maken waardoor het behapbaar blijft. Ik heb je naam al aan verschillende mensen doorgegeven trouwens. En mogelijk maken wij in de toekomst ook nog nader gebruik van je.

Monique
Vleuten

We zijn heel blij met je tijd en aandacht

Hartelijk dank voor je Scan. Wij zijn heel blij met de tijd en aandacht die je hebt besteed aan ons en onze vragen. Met een tip zijn we gisteren al begonnen: de planten hebben we verplaatst en de kast naar de piano toe geschoven. En met een aantal andere punten gaan we dit weekend aan de slag.

Fam. Van Gaalen
Houten

Optimaal de ruimte gebruikt

Interior Issues heeft op een slimme manier, met veel gevoel voor esthetiek een prachtige nieuwe invulling aan ons appartement gegeven. Hij weet bijzonder goed kleine ruimtes groots te maken, zonder dat je aan opslagruimte inlevert.

Nicolette Nol
Amsterdam

Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb!

Als vrouw van 65 jaar twijfelde ik eerst of ik wel een zoveel jongere interieurarchitect als Sven in zou schakelen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Sven heeft mijn tweekamer-appartement een volledig nieuw en bruisend leven gegeven én de inpandige bergruimte danig vergroot. De door hem ontworpen keuken met de primaire kleuren (de droom van iedere Mondriaanliefhebber), de binnenluiken voor de ramen, de kleurstelling en de bamboevloer geven mijn woning nu de unieke uitstraling en ruimtelijke werking die ik atijd heb gewild en nooit heb kunnen realiseren. Daarbij vormt de persoonlijke inzet en begeleiding van Sven bij de verbouwing een rustgevende factor in wat toch altijd een stressvolle periode is. Ook zijn ruime netwerk van deskundige en gemotiveerde bouwuitvoerders en zijn kennis van verkooppunten voor materiaal en accessoires dragen bij aan een soepel bouwproces.

Zelf bleef Sven tijdens de verbouwing voor mij bereikbaar en kwam hij regelmatig de voortgang bekijken. Hij reageerde snel op vragen via de mail en loste knelpunten op voordat het problemen werden. En dat alles voor een betaalbaar tarief dat binnen het bereik van meer mensen is dan je zou denken. Bovendien kijkt Sven niet op een uurtje en neemt hij uitgebreid de tijd om te horen wat de klant wil.

Ik zit nu te genieten in mijn nieuwe omgeving met de uitstraling die ik altijd voor ogen heb gehad en mis maar één ding: mailen met Sven om te vragen wat hij van die lamp of deze stoel vindt ….

Thea Hardenberg
Utrecht

Als een warme deken

Sven luistert goed naar wat je wilt, is kritisch en zet je met zijn reacties en ideeën aan het denken. Het mooie is, dat hij uiteindelijk haarfijn er voor zorgt dat het uiteindelijke resultaat van zijn werk onverwacht fantastisch is. Vernieuwend, totaal anders dan je zelf zou kunnen bedenken, maar passend als een warme deken. Inderdaad een aanrader!!

Hans
Doorn

Zonder Interior Issues had ik dit nooit zelf kunnen bedenken.

woonkamer-verlengenBij de verbouwingsplannen van mijn huis liep ik aan tegen de praktische kant van hoe deze nieuwe ruimtes in te delen op een functionele maar ook creatieve manier. Sven heeft uiteindelijk een ontwerp gemaakt wat precies aansluit bij mijn wensen en ideeën.

Zonder Interior Issues had ik dit echter nooit zelf kunnen bedenken.

De samenwerking was zeer prettig. Hij daagde me uit om buiten mijn eigen kaders te durfen denken, tegelijkertijd zorgde hij ervoor dat het ontwerp niet te ver van me af kwam staan. Nog steeds krijg ik complimenten over het ontwerp en ik ben er van overtuigd dat ik hiermee extra waarde heb toegevoegd aan mijn huis.

Chantal Geisink
Utrecht

Nieuwe bar

Sven heeft na goed geluisterd te hebben naar wat ik wilde gelijk in een keer een schitterende bar ontworpen. 2 september 2009 werd deze geplaatst in mijn nieuwe cafe BeerTemple.

Peter van der Arend
Amsterdam

Extra ruimtelijk!

Sven heeft onze bestaande badkamer opnieuw ontworpen. Hij kwam met goed doordachte oplossingen en betaalbare, niet voor de hand liggende materialen.

Behalve de extra ruimtelijke werking is het een functionele, warme ruimte met een wauw-effect geworden. Dat dit geweldige resultaat mogelijk is in dezelfde ruimte.

Birgit
Doorn

Het ruimteprobleem dat ik had, is volledig opgelost

Sven heeft me geadviseerd in het op een creatieve manier gebruikmaken van mijn kleine woning. Het ruimteprobleem dat ik had, is volledig opgelost door een efficiente, eye-catching indeling en ontwerp. Vrienden en kennissen die ik in mijn huis ontvang, maken hier altijd complimenten over.

Erik
Utrecht

Hij komt met ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.

We hebben een klein huis, maar dankzij slimme en creatieve oplossingen is er veel ruimte gecreëerd. Geen plek in de ruimte wordt niet benut. Het huis had eerst twee kamers en weinig opbergruimte. Nu hebben we drie kamers en ruim voldoende opbergruimte! En dat terwijl het huis groter lijkt geworden. Ik vind dat Sven sterk is met vormen, kleur en licht. Speelse verrassende effecten op plekken waar je het niet verwacht. Zo heeft hij onze donkere kleine badkamer omgetoverd tot een lichte ruimte die rust uitstraalt. Sven werkt op een prettige en professionele manier. Hij komt met ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Een echte aanrader!

Else Ham
Utrecht

Ja, het voelt goed!

Elke keer als we het filmpje of de 3D-tekeningen bekijken, hebben we zoiets van; “ja, dit is het, zo gaat het worden, het voelt goed” mede dankzij jouw meedenken, geduld, creatieve geest, etc. Nogmaals erg bedankt, je was net die stap die we nodig hadden… En we weten je voor eventuele vervolgvragen te vinden….

Fam. van eijk
Cothen

Zonder dit traject denk ik niet dat ik de samenhang in het huis had kunnen brengen!

Een ‘nieuw’ huis. Ideeën over wat er anders moet. Maar hoe dan? Met die vraag kwam ik bij Sven terecht. In een heel flexibel traject, soms Skypend over grote afstand, dan weer zittend op de vloer in het lege huis, is hij tot een ontwerp gekomen dat volgens mij echt het optimale uit het huis haalt.

Hij kon mijn -soms uitgesproken- wensen goed vertalen naar beelden, en kwam met originele en creatieve oplossingen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en eenheid aan te brengen tussen de verschillende ruimtes. Het vertalen van wensen en ideeën naar driedimensionale werkelijkheid op de schaal van een huis is een vak, en Sven is een vakman.

Zonder dit traject denk ik niet dat ik de samenhang in het huis had kunnen brengen die er nu (hopelijk!) wel in gaat komen. Bovendien heeft het ontwerptraject mij een ankerpunt gegeven om doelgericht de verbouwing in te gaan. En ten slotte was het heel gezellig werken met Sven. Hij deed zijn best om zich in mij, mijn wensen en mijn smaak te verplaatsen en wist daarvan een prachtig ontwerp te maken!

Hiske Vermeulen
Utrecht

Plezierig proces waarin onze wensen goed gecombineerd zijn met zijn stijl en ideeën

We hebben voor Interior Issues gekozen, in eerste instantie omdat hij een van de weinigen is die veel informatie op zijn website heeft staan en ook via de mail al bereid is veel uit te leggen, nog voor je met hem in zee gaat. Dat is prettig en geeft een indruk van waar je met hem aan toe bent, al voor je hem hebt gesproken.

We hebben Sven ingeschakeld voor de verbouwing van onze benedenverdieping waarvan we wisten dat we het heel anders wilden gaan indelen maar we hadden geen idee van hoe dan. Omdat we nogal een uiteenlopende smaak hebben, was het wel een uitdaging om een plan te maken waar we allebei voor warm lopen. Sven heeft ons de indruk gegeven dat hij oprecht geïnteresseerd was in wat wij wilden en heeft gedurende het gehele ontwerpproces blijk gegeven dat hij goed heeft geluisterd naar onze (uiteenlopende) wensen.

Na de eerste kennismaking waarin veel informatie, ideeën en wensen zijn besproken, hadden we wel het idee dat er een klik was en is Sven aan de slag gegaan met ontwerpen. Hij kwam met 3 voorstellen terug voor de indeling waar we er eentje van uit hebben gekozen en daarmee is hij verder gegaan. Hij heeft het steeds meer uitgewerkt naar het definitieve ontwerp, compleet met voorstellen voor kleuren, materialen en lichtplan.

De kleuren hebben we nog erg over getwijfeld en daarvoor is Sven nog een keer apart terug gekomen zonder dat dit heeft geleid tot een nieuwe rekening. Tussendoor en ook nu al is begonnen met de bouw, is hij telefonisch en via de mail makkelijk bereikbaar voor vragen en altijd bereid om nog een keertje mee te denken over specifieke dingen.

Al met al was het een plezierig proces waarin hij onze wensen goed heeft weten te combineren met zijn eigen stijl en ideeën.

Paul van der Hagen & Lidy Onink
Utrecht

Het maximale eruit halen!

Sven is creatief en zoekt met veel enthousiasme de uitdaging op om het maximale eruit te halen. Hij is daarbij erg betrouwbaar en prettig in de samenwerking.

Lonneke Verbunt - Brand Mission
Haarlem

Naast mooi ook functioneel en haalbaar

De Koningshof in Doorn kan terugkijken op een goede samenwerking met Interior Issues. Sven van Buuren heeft de inrichting van onze ontvangstruimte en congreszaal naar tevredenheid ontworpen en de verbouwing goed gecoördineerd.

Het ontwerp was uitdagend maar ook effectief. Op een prettige wijze heeft Sven het ontwerp gemaakt na goed geluisterd te hebben naar onze wensen en eisen.

Een sterk punt van Interior Issues is dat naast een mooi ontwerp ook gekeken wordt naar functionaliteit en haalbaarheid.

Arnoud van Os - De Koningshof
Doorn

Hier waren we zelf niet opgekomen!

We hebben Sven ingeroepen om met een Interior Issues Scan ons (licht)plan te bekijken. We hebben erg goede adviezen gehad waar we zelf niet opgekomen waren. Sven is aan te bevelen !!!

Majolieke Nieuwlaat
Rotterdam
CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Plan je verbouwing!
Verbouwen is intensief en complex. Wij hebben al onze ervaring samengevoegd in een stapsgewijze handleiding. Zo kun zonder zorgen je verbouwing voorbereiden.
 • In 4 stappen van idee tot resultaat
 • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
 • Uitgebreid handboek
 • Inclusief gratis Bonusmateriaal
 • Wees de aannemer de baas
 • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
 • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.
Wacht even!
Download nu zonder risico het GRATIS (ver)Bouwhandboek! Of je nu opnieuw inricht, verhuist, verbouwt, nieuwbouwt... Dit boek is een must-have en bovendien helemaal gratis!
Je gegevens zijn veilig: Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht.
Je ontvangt geen reclame van derden.
Plan je verbouwing!
Verbouwen is intensief en complex. Wij hebben al onze ervaring samengevoegd in een stapsgewijze handleiding. Zo kun zonder zorgen je verbouwing voorbereiden.
 • In 4 stappen van idee tot resultaat
 • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
 • Uitgebreid handboek
 • Inclusief gratis Bonusmateriaal
 • Wees de aannemer de baas
 • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
 • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.
Vervelende pop-up?
Hopelijk maar een klein beetje. Nog vervelender is het wanneer je gaat verbouwen of opnieuw inrichten zonder ons GRATIS handboek.
Je krijgt:
 • In 4 stappen van idee tot resultaat
 • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
 • Uitgebreid handboek
 • Inclusief gratis Bonusmateriaal
 • Wees de aannemer de baas
 • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
 • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.
Terug van weggeweest?
Je krijgt deze melding omdat je minimaal 60 seconden op deze pagina bent. Big Brother is watching you...
 
En ik hoop natuurlijk dat dat komt doordat je aandachtig aan het lezen bent.
Er staat namelijk een handboek met nog meer leesvoer voor je klaar:
 • In 4 stappen van idee tot resultaat
 • Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw etc
 • Uitgebreid handboek
 • Inclusief gratis Bonusmateriaal
 • Wees de aannemer de baas
 • Voorkom fouten waar je spijt van krijgt
 • Heb straks een huis dat perfect bij je past
  Je mailadres wordt niet weggegeven of verkocht. Je ontvangt geen reclame van derden.