augustus 18

Tijdelijke keuken nodig tijdens verbouwing?

5  comments

Ga je je begane grond verbouwen en zie je op tegen het niet hebben van een keuken?

  • Hoe ga je koken?
  • Je kan moeilijk 4 weken lang afhalen?
  • Of barbecuen?

No worries! IKEA heeft de oplossing met de nieuwe Sunnersta keukenserie!

Het blijft behelpen, want uiteraard is je keuken ná je verbouwing helemaal top, maar in de tussentijd heeft IKEA voor een niet al te grote investering een mooie oplossing voor je. In ieder geval goedkoper dan steeds uit eten gaan en afhalen.

Meet: De nieuwe Sunnersta serie van IKEA

De kitchenette kost slechts € 99,- en verdient straks een ereplekje in de bijkeuken, buitenkeuken of schuur. Het koelkastje kost € 89,-  (IKEA Tillreda). Van deze serie is ook een inductiekookplaatje voor € 49,-.

Maar, heb je ook de trolley (€ 24,95) gezien? Deze is echt superleuk. Mooi rank, flexibel. Komt dus ook later nog eens van pas.​

Dus: Ga je verbouwen? Ook hiervoor heeft IKEA de oplossing.​

Meer praktische tips?

Laat dan hieronder je naam en mailadres achter. Bovendien krijg je dan gratis het Verbouwen Handboek toegestuurd.

__CONFIG_optin__{"optin":3295,"color":"orange","size":"medium","text":"MEER TIPS!","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__

 

 You may also like

Tips voor een donker huis lichter te maken

Alles wat je wilt weten over verlichting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Als ik ooit nog eens mijn keuken ga verbouwen is dit wel een erg leuke oplossing! Een paar jaar geleden hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft, wij hadden toen de oude keuken in onze garage neergezet zodat wij daar konden koken. Het was koud, maar wel een prima oplossing!

  2. Oef, ja ik weet nog wel hoe het bij ons was toen we de keuken gingen vervangen. We zaten al in het huis en toen deze gigantische klus. Wij hebben van vrienden een kooksetje geleend die hij gebruikt tijdens het vissen. Het is niet ideaal maar je krijgt wel een kampeer gevoel in je eigen huis wat heel leuk is.

    1. Zolang het niet te lang duurt, is dat prima Johan. Ik heb het zelf recentelijk ook gehad. Magnetronmaaltijden bevielen niet. Kookplaatje en (gezonde) afhaalmaaltijden daarentegen wel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}